BIORYTHME prírodný pleťový krém Kakaové Maslo a Vanilka, 30ml

Kód: 0025
vyrobené v ČR
Značka: BIORYTHME
€13,82
Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
7.11.2024

Kakaové maslo, vanilka.

Hebký balzam s bambuckým (shea) a kakaovým maslom je ovonený prírodnou vanilkou, ktorá mu prepožičiava svoju očarujúcu a zároveň teplú vôňu. Krém neobsahuje vodu a tým zaručuje, že je skutočne koncentrovanou starostlivosťou, ktorá hladí a rozmaznáva všetko, čoho sa dotkne - a to všetko úplne bez použitia akýchkoľvek konzervantov.

Objem 30 ml

Detailné informácie

Doručenie ZADARMO
Doručenie ZADARMO
od €100
všetko na sklade
všetko NA SKLADE
odosielame okamžite
obal nie je odpad
obal nie je odpad
používame použitý obalový materiál

Podrobný popis

Typ pleti Normálna, suchá a citlivá pleť

Vôňa Sladká, hlboká vôňa pravej vanilky. Spolu s použitým kakaovým maslom vytvára v kréme jemnú vôňu bielej čokolády, domova a detstva.

Ak hľadáte krém, ktorý sa bude nielen dokonale starať o pleť, ale aj pôsobiť na všetky zmysly vďaka svojej okúzľujúcej vôni, určite vás zaujme tento prírodný balzam vynikajúcou hebkou textúrou s vôňou vanilky a kakaového masla.

- 100% prírodný

- Zloženie bez vody, ktorá je najlacnejšou kozmetickou surovinou. Vďaka tomu je koncentrovanou starostlivosťou a stačí ho použiť veľmi malé množstvo - vydrží tak veľmi dlho

- Používanie je pôžitok vďaka hodnotným surovinám ako je bambucké a kakaové maslo, kokosový, mandľový a avokádový olej. Tie bojujú proti strate vlhkosti, ktorá je dôležitá pre vitalitu a pružnosť pleti

- „Samo-konzervačná“ receptúra ​​– vyvinutá tak, aby nemusela obsahovať žiadne konzervanty

- Vhodný pre vegánov - 100% rastlinné zloženie

- Krém je balený v bio vrecúšku z kompostovateľného materiálu

Zloženie: Butyrospermum Parkii Butter (bambucké maslo), Cocos Nucifera Oil (kokosový olej), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandľový olej), Vitis Vinifera Oil (olej z hroznových jadier), Persea Gratissima Oil (avokádový olej), Theobroma Caca kakaové maslo), Tocopheryl Acetate (vitamín E), Alcohol (bio lieh), Vanilla Planifolia Bean Extract (pravá vanilka)

(Ak vás zaujala prítomnosť liehu, tak sa možno pýtate, prečo sa v kréme nachádza: či ste niekedy vyškrabávali dužinu z vanilkového lusku, viete, že je nepoddajná, mazľavá a lepkavá. To platí aj pre vanilku použitú v tejto receptúre. Aby sa krém dal touto prírodnou vanilkou ovoňať, treba ju rozpustiť v liehu. Použitý lieh je v biokvalite av kréme je ho naozaj málo (tak málo, že by ho vaša kuchynská váha ani nedokázala navážiť), preto sa ho nemusíte báť!

Použitie: Stačí použiť skutočne malé množstvo. Krém nanášajte ideálne na navlhčenú pleť (napr. po ošetrení tváre pleťovou vodou alebo umytí), táto aplikácia zaistí dokonalé vstrebanie do pokožky. Tá sa v prípade použitia optimálneho množstva krému neleskne, naopak je hebká a príjemná na dotyk.

Spotrebujte: do 6 mesiacov od otvorenia

Skladovanie: Skladujte pri teplote do +25 °C (prirodzenou vlastnosťou použitých rastlinných masiel a olejov je, že sa pri veľmi vysokých teplotách stávajú tekutými - pokiaľ by s vami krém cestoval do teplých krajín a stal by sa tekutým, nemá to žiadny vplyv na kvalitu – buď ho môžete dať stuhnúť do chladu (napr. chladnička) alebo ho môžete používať v tekutej podobe ako ošetrujúci „olej“).

* Kakaové maslo: Hoci sa nazýva „maslom“, nemá s naozajstným maslom z mlieka nič spoločné. Získava sa totiž zo semien (bôbov) kakaovníka, ktorý bol známy už pred tisíckami rokov Mayom, ktoré využívali jeho božské plody – nie nadarmo sa volá kakaovník „Theobroma", čo znamená „pokrm bohov". Maslo sa získava lisovaním bôbov, ktoré sa potom môžu ešte drviť na kakaový prášok. Stredoamerické civilizácie spracovávali kakaové bôby nielen na získavanie kakaového prášku ako hlavnej suroviny na výrobu čokolády, ale aj pre obsah masla, tvoriaci cenenú ochranou pokožky v náročných klimatických podmienkach.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: